Leiligheter i Tyrkia

Vi er opptatt av folks fritid. I mange år har vi importert bobiler til nordmenn. Nå kan vi også formidle salg og leie av leiligheter i Alanya i Tyrkia. Vi har selv leilighet der og vet hvor mange nordmenn som går med et ønske om sitt eget bosted i dette populære ferielandet. I Oba, like ved Alanya sentrum, er det allerede over 3000 nordmenn som har skaffet seg leilighet. Vi har gode kontakter og kan skaffe leiligheter til gunstige priser i anlegg med stor andel nordmenn. Vi har også muligheter for utleie av leiligheter, på ukebasis, månedsbasis eller på andre betingelser. For tiden er det gode kjøpstilbud på leiligheter i aneggene Hill Sun 1 og Hill Sun 2 (se bildet). Vi er behjelpelig med å formidle kjøp og vi kan arrangere visningsturer, samt bidra til trygg gjennomføring, slik vi har gjort i 12 år med salg av bobiler. Ta kontakt for mer informasjon.

Hill Sun 1 (bildet) har 50 leiligheter fordelt på to blokker, For tiden er det 11 leiligheter ledig. Nesten 30 familier fra Norge har kjøpt leilighet her. Prisene ligger på fra ca. 600000 for ferdig møblert 1+1 leilighet, fra 700.000 for ferdig møblert 2+1 leilighet og fra 1,4 mill for penthousleiligheter med 4 soverom og med en størelse på ca. 200 kvadratmeter. OBS: Prisen er inkludert alle kostnader ved overskjøtingen av leilighetene og fullt møblert.
Hill Sun 2 er nå under oppføring. Der blir der 48 leiligheter, de fleste 1+1 og 2+1, mens også 5 penthouseleiligheter på toppen av anlegget, som ligger oppe på en høyde i bydelen Tosmur, 500 meter fra Hill Sun 1.
Det er 800 meter til sentrum av Oba og 800 meter til snetrum av Tosmur. Det er samme avstand, ca. 800 meter, til den flotte stranda. Leilighetene ligger i et område som er stille og rolig på kveldstid.

Leilighet i Alanya er en drøm for mange.
Vi tilbyr hjelp til kjøp av leilighet direkte fra utbygger, uten kostnader til megler.
Dette sparer dere for betydelige kostnader. Utbyggeren kjenner vi. Vi har hatt kontakt gjennom de siste 15 årene, og handelen foregår fullstendig trygt. 10 prosent ved signering av kontrakt, 90 prosent når dere får skjøte på leiligheten. Det er betingelsene.
Leilighetene er topp moderne med alle bekvemmeligheter. Alle hvitevarer og aircondition i alle oppholdsrom følger med inkludert i prisen, internett og TV-signaler det samme. Kostnadene til megler og skjøteomkostninger er for mange den store usikkerheten, her kjøper dere med alt inkludert. Med andre ord får dere ingen overraskelser. Det er denne frykten for overraskelser som hindrer mange å kjøpe.
Vi arrangerer gjerne en 3-dagers tur ned til Alanya for dere, slik at dere kan se selv. Vi ordner både billetter, tranfer til og fra flyplassen og rimelig overnatting. Kjøper dere leilighet, refunderes kostnaden, hvis ikke, så betaler dere turen selv. Det er med andre ord ikke snakk om noen kjøpetvang.
På Hill Sun får dere snakke med norske beboere, så kan dere selv høre om det vi sier stemmer.
Til enhver tid ligger det annonser for Hill Sun ute på Finn.no, så ta gjerne en nærmere sjekk denne linken: